Hiusalan sidosryhmät kunnioittivat 
valmistuvia parturi-kampaajia
stipendendein ja lahjoin

29.5.2019 Mirva Muona


EKAMIn hiusalalta valmistui tänään 29.5.2019 uusia ammattilaisia. 
Valtavan paljon onnea heille kaikille!
Menestystä jatkossakin!

Hiusalalla on toimivat ja pitkäkestoiset suhteet ympäri maan toimiviin ns tukkureihin ja järjestöihin. On upeaa, että useat niistä kunnioittavat valmistuvia ammattilaisia stipendien ja lahjoin. Saadut muistamiset kohdistetaan opettajien yhteisellä päätöksellä sopivimmille opiskelijoille. Joskus stipendin antajalla on toive valitusta opiskelijasta. Tänä vuonna esimerkiksi Hairmail toivoi että vuoden 2019  palkinto myönnetään opiskelijalle, joka on osoittanut rohkeutta opiskeluissaan.

Kotkan-Haminan hiusyrittäjät ry hiusalan yrittäjien paikallinen yhdistys, joka edistää parturi-kampaajayrittäjien  yrittämisen mahdollisuuksia. Yhdistyksellä on ollut tapana jakaa palkintonsa kevätjuhlassa henkilökohtaisesti. Tänä vuonnakin palkinto tultiin jakamaan oppilaitokseen mutta tuntien puitteissa.

Puheenjohtaja Nina Rahkonen ja sihteeri Sanna Suihko luovuttivat 50e arvoisen stipendin Ida Raatikaiselle tiistaina 21.5.2019. Tilaisuudesta muodostui pari tuntia kestänyt keskustelutilaisuus, jossa yrittäjät kertoivat yhdistystoiminnastaan mutta myös parturi-kampaajayrittäjän arjesta. Oli mukava kuunnella yrittäjien kertovan työstään opiskelijoille kuten vertaisilleen. Kannustavaa ja reilua juttelua.  Tämä on muuten hiusalalle tyypillistä, että koetaan että kaikki samalla alalla olevat omaa samaa porukkaa, puhuvat ”samaa kieltä” kuten Nina sanoi. 

Kiitokset yhdistykselle!



Kuva:Mirva Muona

Kommentit

Lähetä kommentti