Kauniina kaiken ikää



Ekamissa järjestettiin 17.10.2017  kauneus- ja hyvinvointitapahtuma senioreille. Tempauksen järjestämiseen osallistui neljä eri koulutusalaa: hiusala, sosiaali- ja terveysala sekä  liiketalous ja ravitsemusala. Palveluun otti osaa 23 asiakasta ja palautteen perusteella ”näitä voisi olla useamminkin”.

Tapahtuman ideana oli tuottaa eri koulutusalojen voimin uusi tuote, joka tukee asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Palveluun osallistuneet saivat  hiusten ja hiuspohjan  intensiivihoidon, lounaan ja he osallistuivat lähihoitajaopiskelijoiden tuottamiin hyvinvointia edistäviin palvelupisteisiin.

Elokuussa opintonsa aloittaneet hiusalan opiskelijat tuottivat asiakkaille  kahden tunnin mittaisen hiusten ja hiuspohjan hoitopalvelun. Palvelussa hiuksiin ja hiuspohjaa hoidetaan tehohoitoaineella. Tuotteen vaikutusta tehostetaan hieronnalla ja lämmöllä. Vaikutusajalla tarjoiltiin tapahtuman teeman mukaisesti vihreää teetä. Asiakastilanne oli opiskeijoille uran ensimmäinen tai toinen. Päivän lopuksi käytiin päivän kulku läpi. Toista vuotta hiusalaa opiskelevat auttoivat opettajansa johdolla päivän järjestelyissä.

Tapahtuman järjestämistä mahdollisti Rocket 2020-hanke jossa luodaan
 uusia ympäristöjä ammatinopiskeluun. 

Kuva:Mirva Muona

Kommentit